Spalatorie Auto Toplita – Servicii profesionale de curatare a autoturismelor, cu o sporita atentie la detalii si eficienta dovedita. Prin metodele folosite reusim sa efectuam un serviciu de calitate, un serviciu de care fiecare client a fost multumit.

Servicii de curatare masini mici, camioane, autoutilitare, etc. Oferim servicii profesionale de curatare pentru orice automobil.

Se ofera garantie autoturismelor pana la iesirea din incinta spalatoriei. Spalarea motorului se face pe raspunderea clientului. Timpul de curatare a unui autovehicul este de aproximativ 40 de minute.

Spalatoria este deschisa de Luni pana Sambata de la 8:00 pana la 20:00 iar Duminica de la 8:00 la 13:30.
In afara programului se efectueaza spalari la comanda contactandu-ne telefonic, completand formularul de contact sau formularul de rezervare.

spalare exterior

Curatare exterior

Procesul de spalare exterioara se desfasoara in mai multe etape folosind solutii profesionale care nu afecteaza vopseaua sau ornamentele masinii.

curatare-tapiterie-auto-inainte-dupa

Curatare interior

Curatarea interioara a autoturismului se realizeaza prin aspirare, stergerea prafului si curatarea geamurilor cu solutii antistatice.

spalare motor inainte si dupa

Curatare motor

Solutiile utilizate de noi nu afecteaza componentele electrice sau elementele din plastic ale motorului automobilului dumneavoastra.

spalatorie
spalatorie 2
spalatorie 1