Doriti servicii de cazare Toplita?

Noi avem solutia!

Va punem la dispozitii servicii de cazare Toplita la preturi accesibile si avantajoase, oferindu-va in acelasi timp conditii foarte bune. Municipiul Toplita ofera nenumarate avantaje din punct de vedere geografic, iar atractiile turistice sunt cu adevarat unice si de nepretuit.

Aceste aspecte, care ofera municipiului Toplita o valoare turistica enorma, vor face din experienta dumneavoastra de cazare in Toplita o experienta de neuitat.

Zona noastra de cazare Toplita este situata intr-o zona accesibila pentru vizitarea municipiului si a atractiilor sale.

Punem pe primul loc necesitatile si dorintele clientilor privind serviciile de cazare Toplita, si oferim asistenta si consultanta oricand este nevoie.

Tarif: 140 RON/noapte camere cu 2 paturi

Cazare în regim pensiune Autoalunis
⛷ 2 km pana la Pârtia de ski
Capacitate : 10 persoane ( 5 camere cu pat matrimonial sau individual ), 2 băi comune, o bucătărie dotată cu toate utilitățile.
Locația se închiriază doar pentru grupuri, preț 140 de lei/cameră.
❗️Mai multe detalii la 0755567820 – Strada Stefan cel Mare nr 110 – Toplita, Harghita

Dispunem de:

  • Camera Simpla;
  • Camera Dubla;
  • Bucatarie (complet utilata);
  • 2 Bai mari comune;
  • TV, Frigider si Masina de spalat.

Locatia dispune de parcare proprie, spatioasa, si Internet.

Luand legatura cu noi, veti afla cat de important e ca mai multe servicii sa fie realizate in timp util de catre o echipa de profesionisti, bine pregatita si care ofera incredere si amabilitate.

Raspundem cu amabilitate oricarei solicitari si oferim servicii complete, la preturi accesibile, servicii utile si oricand la dispozitia dumneavoastra!

Numar de contact +40740595775