AutoAlunis ofera servicii de transport pentru utilaje agricole intre diferite locatii. Aceste servicii sunt atât interne, cât și externe și au un preț echitabil.

Avem diferite opțiuni pentru mutarea mașinilor agricole. Vom lucra cu tine pentru a găsi cea mai bună modalitate de a le transporta, în funcție de greutatea lor, de numărul de puncte de sprijin și de traseu. Puteți alege prețul care se potrivește cel mai bine bugetului dvs.

Vă putem ajuta să vă transportați utilajele în siguranță și eficient.

Cu AutoAlunis, beneficiați de asistență personalizată cu fiecare expediere, comunicare rapidă și ușoară cu șoferul desemnat transportului dvs., notificări în timp real despre starea transportului utilajelor dvs., monitorizare a mărfurilor și o comunitate de sprijin care este utilă atât șoferilor, cât și celor care aleg să transporte mașini agricole. În plus, dacă ai nevoie să transporti utilaje care cântăresc mai mult sau au dimensiuni neautorizate pentru traficul rutier, AutoAlunis poate asigura transport agabaritic.

Mașinile agricole pot fi deplasate cu ajutorul camioanelor de transport. Aceste camioane pot transporta o varietate de mașini diferite, cum ar fi combine agricole, tractoare și semănătoare. Avem mare grijă în a oferi asistență clienților pe tot parcursul procesului de transport. Ne asigurăm că echipamentul sosește la timp și că serviciul nostru este de top pe tot parcursul.

WhatsApp Image 2022-12-23 at 11.55.05