Servicii de vulcanizare Non-Stop Toplita

Servicii de vulcanizare non-stop oferite de compania noastra. Vrem ca totul sa fie bine stabilit si sa oferim incredere. Stim ca timpul este foarte important de aceea ne-am format o echipa de profesionisti care rezolva in timp util orice problema aparuta. Rapiditate si performanta, intr-o maniera profesionala si bine organizata.

Societatea noastra va ofera posibilitatea schimbului de anvelope,
dar si repararea acestora fara ca dumneavoastra sa va mai deplasati.

Serviciile de vulcanizare oferite sunt:

– montat si echilibrat anvelope
– indreptat si sudat jante din table si din aliaj
– vulcanizare anvelope la rece si la cald
– dejantare anvelope
– hotel anvelope

Vulcanizare mobila 

Serviciul de vulcanizare mobila este disponibil in judetul Harghita si in judetele invecinate, iar la cerere se pot asigura si in alte judete ale tarii.

Serviciile efectuate in cadrul vulcanizarii mobile sunt:

– schimbare si echilibrare anvelope turisme,
– schimbare si echilibrare anvelope camioane,
– schimbare anvelope utilaje agricole si industriale.

vulcanizare

Reparatii usoare si rapide?

Serviciile de vulcanizare din cadrul companiei noastre sunt disponibile non-stop si fara prea mult timp de asteptat pana problema este rezolvata. Accentuam partea de pregatire continua a angajatiilor, pentru servicii ce va vor castiga increderea.

Comercializare si Montare Anvelope Noi si Second-Hand Toplita

Comercializam si montam anvelope de toate tipurile la cele mai accesibile preturi. Anvelopele second-hand sunt in stare perfecta de functionare, verificate. Exista posibilitatea verificarii si alegerii anvelopei dorite, direct la punctul nostru de lucru. Pentru anvelopele achizitionate de la noi, beneficiati de montare gratuita in service-ul propriu.

Indiferent ca este vorba de anvelope noi sau second-hand, detinem o gama variata de anvelope, pentru toate tipurile de autovehicule. Serviciile de montare a anvelopelor, la cerere pot fi realizate si la distanta, datorita vulcanizarii mobile de care dispunem. Dam dovada de rapiditate si profesionalism la fiecare solicitare.